Ontsnap aan de leegte via een intense Noorderlicht vakantieHet leven is in feite een grote leegte of een gapend gat waar je als mens in staart. Gelukkig zijn we heel goed in staat om deze leegte op te vullen met allerlei activiteiten. De meest voor de hand liggende van die activiteiten zijn het najagen van een carrière en het stichten van gezin. Het komt er in feite op neer dat je jezelf bezig houdt met activiteiten, zodat je je zelf kunt afleiden van de realiteit. Hoe intenser de activiteit, des te succesvoller de afleiding. Een Noorderlicht vakantie van Xplore the North is wat dat betreft een hele goede optie, want de ervaringen die je op doet en de indrukken die je geest zullen overrompelen zijn dusdanig intens dat je jezelf, het leven en de leegte compleet vergeet. Verveling is een van de menselijke gemoedstoestanden die je eigenlijk zo veel mogelijk moet zien te voorkomen. Als je je verveelt, dan word je in principe geconfronteerd met de leegte van het bestaan. Zonder een afleidende activiteit zal je tijdens de verveling al snel tot het besef komen dat het leven zelf helemaal niets te bieden heeft. Dus op het moment dat je kiest voor een carrière die niet uitdagend is, dan begin je je al snel te vervelen en dat is dus niet de bedoeling. Daarom is lopende band werk in feite ook een hele gevaarlijke bezigheid. Vakanties kunnen echter ook leiden tot verveling. Als je een zelfde soort vakantie elk jaar opnieuw meemaakt, dan is het al snel een kwestie van routine. De ervaringen maken deel uit van deze routine en maken dus ook geen indruk meer. Dat is met een Noorderlicht vakantie echter wel anders. Of je je nu verveeld of niet, het is altijd een goed idee om een Noorderlicht vakantie te boeken. Daar waar je tijdens een loos moment misschien verveelt, daar zal je tijdens het aanschouwen van het Noorderlicht juist een gevoel van extase ervaren. De magie van het Noorderlicht doet zelfs de meest cynische mens beseffen dat er wellicht meer is tussen hemel en aarde. Zelfs de die-hard wetenschapper die precies weet hoe het Noorderlicht ontstaat, zal moeten toegeven dat het zien van een dergelijk natuurverschijnsel hem of haar niet onberoerd laat. Een Noorderlicht vakantie is dan ook altijd een vakantie om nooit te vergeten. Dat betekent dat je na de Noorderlicht vakantie de herinnering aan de vakantie kunt gebruiken om jezelf af te leiden. Tevens kun je de ervaringen omdopen in mooi verhalen die je weer kunt gebruiken om de stiltes op te vullen. 

Een Noorderlicht vakantie boek je geheel verzorgd via Xplore the North

Een Noorderlicht vakantie is uiteraard een uniek soort vakantie en deze kun je dan ook niet zomaar even boeken bij Corendon of Tui. Het is wel van belang dat alles goed is geregeld, dat je verblijf comfortabel is en dat je ook echt wat van de omgeving ziet. Daarom kun je kiezen voor Xplore the North. De medewerkers zijn allen stuk voor stuk enthousiaste reiziger met een voorliefde voor het hoge Noorden. 

Welke kleding neem ik mee?

Mocht je op reis gaan om het Noorderlicht te zien, dan kun je het beste in de winter gaan. Dat betekent dat je warme kleding mee moet nemen zoals: 

  • Thermisch ondergoed
  • Donsjes
  • Warme muts
  • Donswanten