We hadden een flink evenement gepland staan. Voor het vijftigjarige bestaan van de onderneming zouden we een feest houden waarbij alle werknemers uitgenodigd werden, inclusief

  • hun gezin
  • partner
  • kinderen
  • of wie zij ook maar mee wilden nemen

Het zou een van de grootste evenementen worden binnen het bestaan van de onderneming en we waren al hard op weg met het plannen toen we hoorden dat het weer op die dag bijzonder slecht zou zijn. Daar hadden we geen rekening mee gehouden. Aangezien de band en het eten al besteld waren, moesten we aan het werk met het zoeken naar een passende oplossing. Zeker nu alle mensen al uitgenodigd waren. We vonden onze oplossing bij de tenten verkoop van Kontent Structures die tenten verkoop professioneel aanpakken zodat alle bedrijven hier gebruik van kunnen maken. De tenten verkoop is net zo flexibel als ons bedrijf zelf is: aangezien Kontent Structures zelf werkt met de tenten verkoop en de productie van de tenten, konden de afmetingen gemakkelijk aangepast worden. We kozen voor het gedeelte met tenten verkoop omdat we de tenten graag in de toekomst ook willen gebruiken en dan niet weer opnieuw willen zoeken naar de mogelijkheden rond tenten verkoop.

Tenten verkoop bij uitbreiding van het bedrijf

Tenten verkoop was de redding van ons evenement. Iedereen heeft gewoon droog kunnen genieten van het eten en de muziek. Al met al vielen de weersomstandigheden nog sterk mee hoor. Een flinke stortbui was eigenlijk alles, maar die ene bui had wel alle hapjes, drankjes, instrumenten en presentjes kunnen vernielen. We hebben direct geïnformeerd bij de tenten verkoop over de mogelijkheid om de tenten over te nemen. Het zijn namelijk gesloten tenten en die hebben we nodig voor de uitbreiding van het bedrijf. Een van de muren moet compleet wegvallen om zo ruimte te maken voor uitbreiding van het magazijn. Om dit te kunnen doen, hebben we tenten nodig om de spullen en de materialen in op te slaan wanneer de werkzaamheden bezig zijn. Gelukkig was dit geen enkel probleem bij kontent-structures.com waar direct al vanaf het eerste moment met ons meegedacht werd. Zeker toen we aangaven dat we haast hadden met het oog op het naderende evenement. Zeker een aanrader voor de bedrijven die met spoed goede service nodig hebben op het gebied van de aankoop van tenten. Want tenten verkoop is een vak apart wanneer je het goed aan wilt pakken.

Vijftig jaar – een viering waard

Vijftig jaar bestaat de onderneming nu. Misschien geen mijlpaal wanneer er gekeken wordt naar andere ondernemingen, maar ons bedrijf is nog altijd een familiebedrijf waar bepaalde normen en waarden de basis zijn gaan vormen van de bedrijfsstructuur. Dat is iets waar we met recht trots op zijn. Onze werknemers werken niet voor ons, zij werken met ons. Op die manier zetten we resultaten neer waar andere bedrijven alleen maar jaloers op kunnen zijn. Het is te zien aan het geringe ziekteverzuim, het is te zien aan de inzet wanneer er overuren gemaakt moeten worden en het is nog duidelijker merkbaar aan de kwaliteit van onze producten. Een feest geven voor de mensen die dit samen met ons mogelijk gemaakt hebben, dat leek ons wel op de plaats. We hopen dat we er nog minstens vijftig jaar bij zullen krijgen, al weten we dat de komende periode unieke uitdagingen gaat laten zien waar we de strijd mee aan moeten gaan. Gelukkig hebben we onze loyale werknemers en vaste klantenbasis die hier zeker een sturende rol bij gaan spelen in de toekomst.