Voor de echte wereldreiziger is Peru een ware must-see. Het is een land met ontzettend veel natuur en schoonheid en de mensen zijn heel erg gastvrij en hartelijk. Door Peru reizen is ook helemaal niet zo moeilijk. Het openbaar vervoer is redelijk goed geregeld, en voor tripjes diep de bergen in kun je vaak terecht bij allerhande reisorganisaties, bijvoorbeeld bij Atacama. Dit is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in reizen door Zuid-Amerika. Ze hebben prachtige reizen in hun assortiment, waaronder Bolivia reizen, Peru reizen en Ecuador reizen. Maar ook Argentinië en Chili zijn bestemmingen die je via Atacama kunt boeken. Het mooiste is echter dat je er reizen kunt boeken die bestaan uit verschillende bestemmingen, oftewel: meerdere landen. Ze zijn speciaal voor jou uitgestippeld en uitgedacht om je de allerbeste ervaring van alle landen te geven. Je reist de mooiste routes, stopt op de meest unieke plekken en ziet zo (zonder het zelf allemaal uit te hoeven zoeken) het mooiste natuurschoon en bijzondere wereldwonderen op je reis. Want als er iets zeker is over Zuid-Amerika dan is het wel dat de natuur er adembenemend mooi is en je versteld zult staan van wat je op je reis gaat zien. Het is er zó anders dan in Europa, zoveel grootser, gekleurder en indrukwekkender! Van een reis naar Zuid-Amerika ga je geen spijt krijgen, zeker niet als je boekt bij Atacama.

Het beste moment om door Peru te reizen

Uiteraard kun je op elk gewenst moment door Peru reizen, maar het is wel slim om dat in de periode tussen april en november te doen. Dan is het weer namelijk ideaal. Als je buiten deze periode reist loop je risico op extreme(re) temperaturen en bovendien veel regenval. En als er iets je reis helemaal kan verpesten is het wel wanneer alles letterlijk in de regen valt. Dat vindt niemand leuk. Ga dus af op het advies van Atacama en boek je Peru reizen in de periode van april tot november, dan heb je de meeste kans op lekker weer en dus een relaxte vakantie.

Een rondreis door Zuid-Amerika boeken

Bij Atacama kun je terecht voor unieke Bolivia reizen, Peru reizen en zelfs reizen door het prachtige Chili. Maar wat misschien wel het allermooiste is dat je bij Atacama vindt zijn de door hen zelf samengestelde rondreizen. Ze hebben een uniek aanbod op hun website met allerlei bestemmingen met elkaar gecombineerd, zoals:

  • The High Frontier: Een rondreis door Peru, Bolivia en Chili.
  • De Trans Anders: Een rondreis door Peru en Bolivia.
  • De Nazca Lijnen en Paracas: Een rondreis enkel door Peru, langs de kust.

Zoals je ziet kun je bij Atacama Peru reizen combineren met zowel andere, aangrenzende landen of kiezen voor een uitgebreide rondreis in Peru zelf, waarbij je zoveel hoogtepunten kunt aantikken die je maar wilt. Ze hebben namelijk al Peru reizen van 4 of 5 dagen, maar ook van enkele weken. Voor ieder wat wils dus. En omdat ze zo ervaren zijn en het land volledig op hun duimpje kennen weet je zeker dat je alleen de allermooiste plekjes gaan zien. Ben je van plan naar Peru te reizen? Boek dan zeker bij Atacama, want dan zit je goed!